Φεράν Τόρες: «Είναι όνειρο να φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, θα δώσω ό,τι έχω»

Ο 21χρονος Ισπανός διεθνής επιθετικός, Φεράν Τόρες, αποτελεί και επίσημα παίκτη της Μπαρτσελόνα, καθώς σήμερα (03/01), οι Καταλανοί έκαναν την παρουσίασή του στο «Camp Nou».

Ο Τόρες στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα, ενώ δήλωσε πως θα δώσει ό,τι έχει για να πάει την ομάδα και πάλι εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεράν Τόρες:

«Είναι ένα όνειρο να φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, γνωρίζουμε ήδη τι σύλλογο που είναι η Μπαρτσελόνα, το μεγαλείο που έχει και εγώ θα δώσω ό,τι έχω για να την πάω εκεί που της αξίζει».

Για τον τραυματισμό του είπε:

«Είμαι έτοιμος, ο τραυματισμός έχει σχεδόν επουλωθεί και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ελπίζω να γίνω ένας σημαντικός παίκτης γι αυτήν».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Ο Φεράν Τόρες έδειξε την επιθυμία να έρθει και θέλω να τον ευχαριστήσω. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει στο σύλλογο. Ειδικά ο, Ματέου Αλεμάνι, Ράφα Γιούστε, ο Τζόρντι Κρόιφ και οι εκπρόσωποί του. Επέμενε να έρθει στη Μπαρτσελόνα. Σίγουρα θα τον απολαύσουμε. Ζήτω η Μπαρτσελόνα!».

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Μπαρτσελόαν έχει πληρώσει 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μπορεί να ανέλθουν σε 65 εάν πληρούνται ορισμένες μεταβλητές, και ο 21χρονος επιθετικός έχει μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Η ρήτρα του είναι 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος