ΑΕΚ: Χωρίς δεξί μπακ εναντίον της Λαμίας

Πρόβλημα στο δεξιό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ προέκυψε ενόψει του αγώνα με τη Λαμία. Ο Κλεμάν Μισελέν ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το μεθαυριανό (5/1, 19:30) εκτός έδρας ματς για τη 16η αγωνιστική της Super League. Ο δεύτερος τη τάξει, Λάζαρος Ρότα, έχει τεθεί «νοκ άουτ» λόγω ασθένειας κι έτσι κλήθηκε εσπευσμένα από τη Β΄ ομάδα ο Βεντάντ Ραντόνια για να βοηθήσει στις προπονήσεις και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί, εάν θεωρηθεί σκόπιμο από τον Αργύρη Γιαννίκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας υπάρχουν άλλοι δύο δεξιοί μπακ, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Όλεγκ Νταντσένκο, οι οποίοι όμως δεν υπολογίζονται. Έτσι, παρότι ο σύλλογος διαθέτει πέντε ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση, είναι πιθανό να μην παίξει κανείς τους εναντίον της Λαμίας.

Από την αναμέτρηση της Φθιώτιδας θα απουσιάσει και ο Όγκνιεν Βράνιες που εκτίει ποινή λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει μετά από ένα μήνα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ανάρρωσε από την επέμβαση στο γόνατο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος