Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μαζί με τον Περβολαράκη μπορούμε να “χτίσουμε” κάτι δυνατό»

Μήνυμα αισιοδοξίας από τους δύο Έλληνες τενίστες, μετά τις αναμετρήσεις με τους διεθνείς της Γεωργίας.

«Ήρθε από το πουθενά αυτό που συνέβη στο μονό, ενώ στο διπλό έγινε ένα ματς από αυτά που γίνονται κάθε χιλιετία», είπε στα ελληνικά ο Τσιτσιπάς, που και σήμερα (05/01) πραγματοποίησε διπλή εμφάνιση.

«Μπράβο σε όλους τους αθλητές, προσπάθησαν πολύ και τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν με πάθος σε κάθε πόντο και έδωσαν το 110% στο γήπεδο.

Μας έπιασαν λίγο αδιάβαστους, βιαστήκαμε κάποιες στιγμές. Ένιωσα ότι δεν ήμασταν τόσο δεμένοι ομαδικά όσο αυτοί, το οποίο μπορούμε να δουλέψουμε και να βάλουμε περισσότερη αφοσίωση.

Το απόλαυσα, κατά τα άλλα, νομίζω ότι έχουμε πολλά να δουλέψουμε με τον Μάικ στο διπλό, μπορούμε να χτίσουμε κάτι δυνατό. Επίσης, επειδή μπορούμε να παίξουμε καλό στο μονό και οι δύο, μπορούμε να γίνουμε δύναμη».

«Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πολλά ματς. Έπαιξα ενάμισι παιχνίδι, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παίξω περισσότερο τένις για να αξιολογήσω την κατάσταση», συμπλήρωσε ο Τσιτσιπάς αναφορικά με την κατάσταση του χειρουργημένου αγκώνα του.

Για την εμπειρία του στο Σίδνεϊ μίλησε και ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος επεσήμανε πως: «είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα και να είμαι σε μια ομάδα μαζί με τον Στέφανο και τα άλλα παιδιά. Ένας από τους στόχους μου από μικρός ήταν να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω σε αυτό το επίπεδο».

Σχετικά με την πρώτη του νίκη σε ATP Tour, τόνισε ότι: «το μονό σήμερα ήταν το highlight της εβδομάδας για εμένα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε που ήταν στόχος της ομάδας, αλλά θα έρθουμε πίσω ξανά, έχουμε και το Davis Cup και πιστεύω ότι χτίζουμε μια ομάδα που έχει μέλλον».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος