Νέες γεύσεις στα τσίπς από τις Σέρρες

Στην Αμμουδιά Σερρών παράγεται το καλύτερο φιστίκι και εξ αυτού μια εταιρεία παράγει εξαιρετικό φυστικοβούτυρο. Παράλληλα, παρασκεύασε τσίπς από τις γνωστές πατάτες Σερρών, αλλά με γεύση βουβαλίσιου κρέατος.

Ο Τάσος Αγριανίδης, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επιτυχώς στην παρασκευή φυστικοβούτυρου, εξηγεί ότι με καλλιεργήσιμες εκτάσεις φιστικιού γύρω στα 10.000 στρέμματα αποτελεί μια παραγωγή που έχει μέλλον.

Ο κ. Αγριανίδης, ο οποίος επιδιώκει να επενδύει τοπικά αναζήτησε τρόπους να αξιοποιηθεί και το πλεόνασμα της εξαίρετης ποιότητας πατάτας που παράγεται στις Σέρρες.

Η περιοχή παράγει βιομηχανική πατάτα που διατίθενται σε εταιρείες παραγωγής τσίπς. Έτσι, συνδυάζοντας αυτό με ένα ακόμη σερραϊκό προϊόν, το βουβαλίσιο κρέας, είχε μια καινοτόμα ιδέα και έβγαλε στην αγορά ένα προϊόν που μάλλον εκπλήσσει γευστικά.

«Είναι πολύ δύσκολο ένας νέος να μείνει στον τόπο του, αλλά με αγώνα και πολλή δουλειά όλα επιτυγχάνονται», σημειώνει ο κ. Αγριανίδης. «Στον χώρο των τσίπς δραστηριοποιούνται μεγάλες εταιρείες και είναι πιο δύσκολη η αγορά, και για αυτό θέλει τον χρόνο του, προκειμένου να καθιερωθεί ένα νέο προϊόν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος