Η Ρεάλ Μπέτις «έδεσε» τον Ναμπίλ Φεκίρ έως το 2026

Ανανέωση της συνεργασίας του Γάλλου και του ισπανικού συλλόγου.

Η Μπέτις πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση και διεκδικεί το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και η διοίκηση συνεχίζει να επιβραβεύει τους πρωταγωνιστές της.

Έτσι, μετά τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους Μπόρχα Ιγκλέσιας και Σέρχιο Κανάλες, ήταν η σειρά του Ναμπίλ Φεκίρ να επεκτείνει κατά τρία χρόνια το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Σεβίλλης, υπογράφοντας ως το 2026.

Ο Γάλλος μέσος, πρωταθλητής κόσμου με τους «τρικολόρ» το 2018, μετεγγράφη στην ισπανική ομάδα το 2019 από τη Λυών και έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη – «κλειδί» και «πυλώνα» του πλάνου της Μπέτις, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Ερωτεύτηκα από τις πρώτες ημέρες το κλαμπ, τους φιλάθλους, την πόλη και τους κατοίκους της. Έζησα μεγάλες στιγμές εδώ, αλλά θέλω κι άλλες», δήλωσε ο 28άχρονος Φεκίρ, ο οποίος έχει ως τώρα 94 συμμετοχές ως μέλος της Μπέτις, με απολογισμό 18 γκολ και 17 ασίστ.

Ακόμη δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας και ο Σέρχιο Κανάλες, επέκτειναν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους ως το 2026, ενώ ως το 2025 ανανέωσε ο προπονητής, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η δημοσίευση της Ρεάλ Μπέτις:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος