Τσάβι: «Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε χθες στο «Clasico» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε με 3-2 στην παράταση, μένοντας εκτός τελικού για τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα», Τσάβι, δήλωσε πως παρά το αποτέλεσμα, η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει.

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός των Καταλανών, Ζεράρ Πικέ, δήλωσε πως η ομάδα πάλεψε και πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε στο χθεσινό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής στην σεζόν μας. Ημασταν ανώτεροι από την Ρεάλ Μαδρίτης σε πολλά σημεία του αγώνα. Ομως εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη μας».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός πρόσθεσε:

«Υπάρχουν δύο συναισθήματα. Ενα πολύ αρνητικό λόγω του αποτελέσματος, αλλά εν μέρει, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το παιχνίδι μας. Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά, όσον αφορά στην αίσθηση του παιχνιδιού, είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής. Μας λείπει λίγη περισσότερη υπομονή και λίγη περισσότερη ευθύνη με την μπάλα, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο».

Οι δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ:

«Παλέψαμε πολύ καλά, αλλά δεν νικήσαμε. Δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε, αλλά νομίζω ότι ήμασταν κοντά σε αυτό. Πήραμε πολλά ρίσκα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα. Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα διεκδικήσουμε πολλούς τίτλους. Μπορούμε να βγούμε με το κεφάλι ψηλά. Το μόνο αρνητικό, είναι ότι δεν νικήσαμε».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος