Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (16/01) το Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη από το 39′ και χωρίς θεατές

Δίχως την παρουσία φιλάθλων, θα ολοκληρωθεί το ματς για το Copa Del Rey.

Ο αγώνας των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μπέτις, ο οποίος διεκόπη χθες Σάββατο (15/01) έπειτα από ρίψη σιδερένιας ράβδου που κατέληξε στο κεφάλι τον Τζόαν Χορδάν της Σεβίλλης, θα συνεχιστεί σήμερα Κυριακή (16/01) κεκλεισμένων των θυρών, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFEF).

Το ματς θα αρχίσει στις 17:00 στο στάδιο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», χωρίς την παρουσία θεατών και θα συνεχιστεί από το 39ο λεπτό με το σκορ να ήταν ισόπαλο 1-1, τη στιγμή που διακόπηκε.

Τα βίντεο της αναμέτρησης έδειξαν ένα αντικείμενο να χτυπά στο κεφάλι τον Τζόρνταν, λίγο μετά την ισοφάριση από τον Ναμπίλ Φεκίρ για τη γηπεδούχο Μπέτις.

Η Σεβίλλη καταδίκασε τη «βίαιη επίθεση» και είπε ότι ο 27άχρονος αναρρώνει στο σπίτι αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αξιολογηθεί η κατάστασή του.

«Ο Τζόαν άφησε το γήπεδο ζαλισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις που απαιτούνται από το πρωτόκολλο λόγω της διάσεισης», ανέφερε ο σύλλογος σε επίσημη ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος