Μεσσήνη: Βασικά είδη διατροφής σε πέντε οικογένειες από το τμήμα της AHEPA Μεσσηνίας

Βασικά είδη διατροφής σε πέντε οικογένειες διέθεσε τις προηγούμενες ημέρες το Τμήμα της AHEPA Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και την αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, υποδέχθηκαν στο δημαρχείο τον ύπατο κυβερνήτη της οργάνωσης στην Ευρώπη, Ιωάννη Μητρόπουλο και τον πρόεδρο του παραρτήματος Μεσσηνίας, Σταύρο Χουσέα, και αποδέχθηκαν τη δωρεά τροφίμων με την οποία ενισχύθηκαν δικαιούχοι πολίτες.

Ακολούθως στο γραφείο του δημάρχου συζήτησαν θέματα σχετικά με τη γενικότερη δράση προσφοράς και εθελοντισμού του παραρτήματος. «Η συνεισφορά και η έκφραση συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Η AHEPA Μεσσηνίας εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης. Χαιρόμαστε που αναπτύσσουμε τέτοιες συνεργασίες επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας», σημείωσε σχετικά ο κ. Αθανασόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος