Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χουλιάν Άλβαρες από τη Ρίβερ Πλέιτ

Array

Οι «πολίτες» κάλυψαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του 21άχρονου επιθετικού της «αλμπισελέστε», ωστόσο δεν πρόκειται να μετακομίσει στη Μεγάλη Βρετανία πριν από τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο Άλβαρες οδήγησε τη Ρίβερ Πλέιτ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργεντινής τον περασμένο Νοέμβριο, σημειώνοντας 18 γκολ, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε το διεθνές ντεμπούτο του με την εθνική Αργεντινής.

«Εάν κοιτάξετε όλα όσα έχει κάνει ο Χουλιάν, ήταν πολύ πιθανό να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του. Το πιο δύσκολο πράγμα, ήταν να συμφωνήσω για δανεισμό, γιατί ο Χουλιάν είναι πρακτικά αναντικατάστατος στην ομάδα», ανέφερε σε τηλεοπτικό δίκτυο ο Μπρίτο.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ρίβερ αποκάλυψε ότι ο Άλβαρεζ θα παραμείνει «δανεικός» στην Ρίβερ Πλέιτ έως τις 07 Ιουλίου και πως το συμβόλαιο περιλαμβάνει ρήτρα που του επέτρεπε να παραμείνει για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, εάν η Ρίβερ φτάσει στα τελευταία στάδια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η εφημερίδα «Ole» ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα καταβάλλει στη Ρίβερ το ποσό των 26.000.000$ (σχεδόν 23.500.000€) για τον Άλβαρες, καθιστώντας τον ως την πιο ακριβή παραχώρηση του συλλόγου, από τότε που ο Χαβιέ Σαβιόλα μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα το 2001.

Την συμφωνία επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρντο.

«Είναι μια καλή συμφωνία καθώς θα μείνει μαζί μας για λίγο ακόμα και θα ενταχθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο με τεράστια οικονομική δύναμη.

Αυτήν την στιγμή, η Σίτι δεν τον χρειάζεται και δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε παίκτη της ποιότητάς του, κάτι που θα ήταν πολύ δύσκολο», τόνισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος