ΑΕΚ: Με τρεις απουσίες την Τετάρτη, καταδικάστηκε ο Ζωγράφος

Με τρία «ανοιχτά μέτωπα» ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αναμέτρηση που, όπως εξελίχθηκε η σεζόν, αναδεικνύεται σε ματς της χρονιάς για την Ένωση, που πρέπει να κερδίσει σε αυτή τη ρεβάνς των προημιτελικών για να μην πάει εντελώς χαμένη κι αυτή η χρονιά. Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε σήμερα τους Πέτρο Μάνταλο, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν να επανέλθουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες, καθώς ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη (9/2) στις 20:00. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για την ΑΕΚ, καθώς επιστρέφουν οι Τζαβέλλας, Σιμόες που δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Άρη, λόγω τιμωρίας.

* Στο μεταξύ, καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, ο πρώην αρχιδιαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος για όσα είχε αναφέρει εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί το 2015. Σήμερα εκδικάστηκε η έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ που κατέθεσε και πάλι ως μάρτυρας.

Η πρωτόδικη ποινή ήταν 21 μήνες, το εφετείο την «έκοψε» στους 14, ενώ αφορά τρία αδικήματα: ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος