Φρανκ Λάμπαρντ: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι στο θέμα αποφυγής του υποβιβασμού»

Array

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, η οποία είναι παρούσα στη μεγάλη κατηγορία τα τελευταία 68 χρόνια, προσέλαβε τον Λάμπαρντ ως διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ την περασμένη εβδομάδα για να τους βοηθήσει να αποφύγουν τα χειρότερα καθώς βρίσκονται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από είκοσι αγώνες, έχοντας απόσταση μόλις τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Ήρθα εδώ με 18 παιχνίδια να απομένουν, οπότε θα ήταν λάθος να δώσουμε ό,τι έχουμε σε αυτά τα δύο» τόνισε ο Λάμπαρντ σε συνέντευξη Τύπου.

Η Έβερτον θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αμυντικού Μπεν Γκόντφρεϊ μέχρι τον Μάρτιο, αφού τραυματίστηκε στο ισχίο κατά τη διάρκεια της νίκης του Σαββάτου (05/02) στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας ενάντια στην Μπρέντφορντ.

Την ίδια ώρα ο Λάμπαρντ υπερασπίστηκε τον Ντέλε Άλι, ο οποίος επικρίθηκε από τον πρώην προπονητή της Αγγλίας, Γκλεν Χοντλ, για τις ενδυματολογικές επιλογές του στην επίσημη παρουσίασή του «Γκούντισον Παρκ» κατά τη μετακίνησή του από την Τότεναμ.

«Δεν με νοιάζει τι αυτοκίνητο οδηγεί, τι ρούχα φοράει, αρκεί να έχω έναν παίκτη που έρχεται στην προπόνηση και θέλει να βελτιώνεται κάθε μέρα. Η σύγχρονη εποχή έχει προχωρήσει, έχει αλλάξει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος