Καλαμάτα: “Χειμωνιάτικο ταξίδι” στον κόσμο της μουσικής

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει ένα μικρό “Χειμωνιάτικο ταξίδι” στον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Αρχή του ταξιδιού την ερχόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην Αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με την ανερχόμενη τζαζ τραγουδίστρια Σοφία Μπράιλα μαζί με το σύνολο “Artet”.

Με γνωστά τζαζ standards σε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις σε μια μουσικά λυρική και ζεστή ατμόσφαιρα, ένα μουσικό ταξίδι στην ονομαζόμενη εποχή της mainstream Jazz και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη εποχή του ’50.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Σοφία Μπράιλα – τραγούδι, Τρύφωνας Τύπου – πιάνο, Gabriele Milozzi – άλτο σαξόφωνο, Αρίωνας Γυφτάκης – σοπράνο σαξόφωνο, Αναστάσης Γούλιαρης – τύμπανα, Χρήστος Κορομηλάς – μπάσο.

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 27210-21881 κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή ή να στείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimodkal@gmail.com.

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε αμιγείς χώρους για εμβολιασμένους, αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος