Ρόδος: Θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης της Ρόδου

«Με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα προβολής της Ρόδου στο εξωτερικό και στην Ελλάδα».
Αυτό δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου, με αφορμή το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σχετικά με την επιχορήγηση του ΠΡΟΤΟΥΡ.
«Είναι γνωστό πως υπάρχει αδυναμία λειτουργίας του οργάνου γιατί δεν είναι δυνατό να επιχορηγηθεί από το Δήμο.
Μετά από συνεννόηση με τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον πρόεδρο της ΕΞΡ κ. Αντώνη Καμπουράκη είμαι βέβαιος ότι το πρόγραμμα προβολής της Ρόδου θα υλοποιηθεί. Οι δαπάνες θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πρέπει όλοι να είμαστε βέβαιοι ότι το κάθε σεντ θα επενδυθεί σωστά», δήλωσε ο κ. Γιάννης Πάππου.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ εξέφρασε παράλληλα τη δυσαρέσκειά του έναντι του δημάρχου, μετά τη δήλωσή του ότι η κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ οδήγησε στην αδυναμία επιχορήγησης του ΠΡΟΤΟΥΡ.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ ανέφερε ότι και ο Δήμος έβαλε ένα λιθαράκι για την κατάργησή του, υποστηρίζοντας ότι κώφευε στις προτάσεις για αναμόρφωσή του.
Στο ζήτημα που ανέκυψε με τον ΠΡΟΤΟΥΡ αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, τονίζοντας ότι η Ρόδος δεν θα μείνει χωρίς προβολή.
Ο πρόεδρος της ΕΞΡ δήλωσε ακόμα ότι δεν είναι λογικό να συνδέεται το θέμα του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ, 13 μήνες μετά την κατάργησή του, με την αδυναμία επιχορήγησης του ΠΡΟΤΟΥΡ.
Γίνονται υπερβολικά και ακατανόητα άλματα υποστήριξε ο κ. Καμπουράκης και πρόσθεσε πως δεν θα πρέπει να γίνεται λόγος για ναυάγιο του οργανισμού πριν ο πρόεδρός του, δηλαδή ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, προβεί σε ανακοινώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος