Αποστολόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: “Κλείσαμε το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού”

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε» και τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Μπάμπη Παπάζογλου για τη χθεσινή επιτυχία της ομάδας των Χανίων, που πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, σταματώντας το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Για το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει δύο ισοπαλίες, μετά από αυτή στο Κύπελλο: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που πήρε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, όταν μάλιστα είναι η μοναδική που το καταφέρνει αυτό. Έγινε πολύ καλή δουλειά από όλη την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες. Δουλεύουμε σαν σύνολο και αμυντικά και επιθετικά κι αυτό μας ανταμείβει. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Κλείσαμε το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού που είναι η αριστερή πλευρά του. Είναι πολύ σημαντικός βαθμός, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε αυτό το σερί στο πρωτάθλημα. Μπήκαμε δυνατά και ήμασταν προσηλωμένοι σ’ αυτό που είχαμε πει».

Για τους στόχους του Πλατανιά: «Είναι σημαντικό να σωθούμε κι αν έρθει κάτι παραπάνω θα είναι πολύ καλό. Βασικός στόχος είναι η παραμονή γιατί είναι ακόμη νωρίς. Αν σωθούμε εύκολα θα παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τη θέση του: «Στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ έπαιζα και δεξί χαφ, στην πρώτη ομάδα καθιερώθηκα ως μπακ. Είναι σημαντικό το να αγωνίζεσαι, να έχεις ρυθμό. Είτε χαφ, είτε μπακ είναι το ίδιο γιατί κάνεις και άμυνα και επίθεση».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια σε όσες ομάδες εργάστηκε τον τρόπο δουλειάς του. Ήρθε πέρσι σε δύσκολο σημείο, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να μας ανεβάσει ψυχολογικά και σωθήκαμε. Είναι δάσκαλος για όλους, ανεξάρτητα αν είσαι μικρός ή μεγάλος. Αν θέλεις να παίζεις μαζί του, θα κάνεις αυτό που θέλει».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και με διαφορά αυτήν τη στιγμή. Αυτοί που δεν παίζουν, σε άλλες ομάδες θα ήταν βασικότατοι. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω κι ελπίζω να προχωρήσει».

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μία περίεργη κατάσταση. Είχα παίξει δανεικός σε 23 αγώνες, έκανα νέο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να πάω δανεικός. Πήγα στη Βέροια, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω και να δείξω αν μπορώ να μείνω και μου είπαν να πάω ξανά δανεικός ή να μείνω ελεύθερος. Προτίμησα να μείνω ελεύθερος».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αν και δεν υπάρχει οικονομικό θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τέτοια πίεση και οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν. Πρέπει να δουν οι υπεύθυνοι τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Σίγουρα ο κόσμος πιέζει πολύ. Είτε τώρα που είναι ο Σαββίδης, είτε όταν η ομάδα ήταν χωρίς ισχυρό πρόεδρο, πάντα η πίεση ήταν μεγάλη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η πίεση δεν αφήνει τους παίκτες να βγάλουν αυτό που θέλουν στο γήπεδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πιο δυνατό από πέρσι με τη συμμετοχή και της ΑΕΚ και του Ηρακλή».

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος