Έτορε Μεσίνα: «Γνωρίζουμε την ικανότητα του Ολυμπιακού, μάς διέλυσε στο Μιλάνο»

Ο προπονητής της Ολίμπια Μιλάνο έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων», ενθυμούμενος το ματς του πρώτου γύρου και την ευρεία νίκη των Πειραιωτών.

Η ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (24/02, 21:00) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο κ. Έτορε Μεσίνα έδειξε να έχει απόλυτη επίγνωση της δυσκολίας του αγώνα.

«Ξέρουμε ότι πρόκειται να βρούμε απέναντι μας μία εξαιρετική ομάδα, η οποία πάντοτε είναι πολύ καλά προετοιμασμένη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Επίσης, πόσο καλοί είναι, επειδή στο Μιλάνο μας διέλυσαν (εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 93-72 στον πρώτο γύρο) σε κάθε τομέα του παιχνιδιού».

Ο 62άχρονος τεχνικός προσέθεσε ότι «και οι δύο ομάδες προέρχονται από την κατάκτηση των εγχώριων κυπέλλων και θα είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν την καλή τους πορεία.

Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με ταπεινότητα. Θα είναι κρίσιμο το να αμυνθούμε καλά απέναντι στην κινητικότητα τους και το πικ εν ρολ κι ακόμη σημαντικότερο το να επιτεθούμε με καλή ισορροπία απέναντι στην άμυνα με αλλαγές».

Η Ολίμπια Μιλάνο έχει 17 νίκες και 7 ήττες έπειτα από 24 αγώνες στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος