Διδυμότειχο: «Παρωδία η απόφαση της αποκεντρωμένης» δηλώνει ο Δ. Εμμανουηλίδης (ηχητικό)

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΑΜΘ, η δεύτερη κατά σειρά ένσταση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Εμμανουηλίδη κατά της απόφασης η οποία ακύρωνε την εκλογή του, στις πρόσφατες δημαιρεσίες Διδυμοτείχου, ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ Εμμανουηλίδης χαρακτήρισε «παρωδία» την εξέλιξη αυτή λέγοντας πως «είμαστε ίσως ο μόνος Δήμος στην χώρα που έχει Πρόεδρο ΔΣ μη εκλεγμένο. Δεν έχω δει άλλη εκλογική αναμέτρηση που να μπαίνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στο παραβάν πόσω δε μάλλον, σε μια περίοδο Covid που διανύουμε.»

Τόνισε επίσης ότι “οι μισοί από αυτούς που κατήγγειλαν την απόφαση είχαν ψηφίσει εκτός παραβάν” επισημαίνοντάς πως “κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πάρεδρος είχε ρωτήσει ευθέως τον έναν από τους τρεις συμβούλους που έκανε την καταγγελία και απάντησε πως δεν είχε μπει στο παραβάν”.

Σχολιάζοντας την εκλογή του νέου Πρόεδρου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου τόνισε πως «πεποίθηση του είναι πως ο νέος Πρόεδρος πρέπει να είναι άτομο που ενώνει και όχι που χωρίζει».

Η επόμενη κίνηση του κ Εμμανουηλίδη θα προκύψει μετά από συνεννόηση με τον δικηγόρο του και θα αφορά την ένσταση που θα κάνει στα διοικητικά δικαστήρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος