Ρόδος: Παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ρόδου

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Ρόδου παρουσιάστηκε χθες από την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου.
Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αποδοτικότερης προβολής της Ρόδου και των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νησί για το έτος 2016 και η αύξηση της τουριστικής κίνησης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις οι οποίες ακολουθούν τις τάσεις του σύγχρονου Τουριστικού Μarketing συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της εκπόνησης στρατηγικής.
Περιλαμβάνονται επίσης δράσεις τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και ενημέρωσης, υλοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες συμπεριλαμβανομένης και της στελέχωσης των εκθεσιακών συμμετοχών στις κύριες αγορές του εξωτερικού, της οργάνωσης προωθητικών ενεργειών και γενικά της χρήσης όλων των απαραίτητων «εργαλείων» προσέγγισης των αγορών – στόχων.
Σε δηλώσεις της η κ. Χατζηλαζάρου ανέφερε ότι το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί και εναλλακτικό πλάνο για την τουριστική προβολή της Ρόδου στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τον ΠΡΟΤΟΥΡ.
Εν τω μεταξύ, στις 26 Ιανουαρίου -στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία- θα παρουσιαστεί η Στρατηγική Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΣΕΤΕ.
Το τριετές στρατηγικό πλάνο του τουρισμού της Περιφέρειας εκπονήθηκε σε συνεργασία με τον InSETE και την Marketing Greece και αποτελεί την πρώτη μεγάλη και ολοκληρωμένη μελέτη του τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τόσο σε εύρος (48 νησιά) όσο και σε βάθος χρόνου εφαρμογής της προτεινόμενης εξειδικευμένης ανά προορισμό στρατηγικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος