Παγκόσμια περιοδεία των Måneskin… πλην της Ρωσίας

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Οι περσινοί νικητές της Eurovision, οι Måneskin, ανακοίνωσαν σήμερα την πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία ονόματι Loud Kids Tour. Πρόκειται για 48 συναυλίες μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης, αποκλείοντας όμως τη Ρωσία από τη λίστα των συναυλιών τους. 

Σε εκτενέστερη δήλωσή τους, οι Måneskin δήλωσαν πως “ανακοινώνουμε με μεγάλη συγκίνηση ότι η Loud Kids Tour έχει γίνει ακόμα πιο δυνατή και παγκόσμια! Έχει μεγαλώσει και θα περιλαμβάνει τις πρώτες ημερομηνίες ως headliners στις Ηνωμένες Πολιτείες”. 

Αναφερόμενοι στην κατάσταση του πολέμου στην Ουκρανία, πρόσθεσαν επίσης πως “φυσικά, δεν είναι εύκολο για εμάς να μιλάμε για ζωντανή μουσική την ίδια στιγμή που ο πόλεμος πλήττει την Ουκρανία και προκαλεί τον πόνο τόσων πολλών αθώων ανθρώπων. Είμαστε συντετριμμένοι για τον ουκρανικό λαό και θέλουμε να του δείξουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας”.

Σε αυτό το σημείο, το ροκ συγκρότημα της Ρώμης πρόσθεσε πως “λόγω των αποφάσεων που ελήφθησαν από τους κυβερνώντες, αποφάσεις που επηρεάζουν τις ζωές αθώων πολιτών, δεν θα περιοδεύσουμε στη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την ειρήνη, τώρα και για πάντα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος