Βράβευση στελεχών, διανομή ιματισμού και κοπή πίτας στο Λιμενικό Σκοπέλου

Το Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος, Κων/νος Κυράνης και τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος, Βιβή Ζαμπάκα και Ευάγγελος Κολτσίδας, προκειμένου να ενημερώσουν το προσωπικό και  να διανείμουν ατομικό ιματισμό σε όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας που αντιστοιχεί σε ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα προμηθευτούν από ένα αντιανεμικό τζάκετ,

Η διάθεση των ειδών ιματισμού αποτελεί συνέχεια της χορηγίας που έγινε στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Βράβευση στελεχών, διανομή ιματισμού και κοπή πίτας στο Λιμενικό Σκοπέλου

Επίσης τιμήθηκαν ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αντιπλοίαρχος ΛΣ, Γεώργιος Γκάρας  και τα στελέχη, Υποπλοίαρχος ΛΣ, Σπυρίδων Δροσάκης και  Ανθ/στής ΛΣ, Ευάγγελος Βούρτος για τη συνδρομή τους στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών  από τις πυρκαγιές στην Εύβοια το καλοκαίρι του 2021.

Τιμήθηκε ακόμη, το πλήρωμα του ΠΛΣ 169 για τη συνολική προσφορά του, σε συνέχεια της εκδήλωσης βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο τον Οκτώβριο του 2021 και λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή των λιμενικών που υπηρετούν στις Β. Σποράδες.

Βράβευση στελεχών, διανομή ιματισμού και κοπή πίτας στο Λιμενικό Σκοπέλου

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  τίμησε ταυτόχρονα και το πλήρωμα του ασθενοφόρου σκάφους ΠΛΣ 1067 για τη διάσωση μεγάλου αριθμού συνανθρώπων από τις Β. Σποράδες, των οποίων η ζωή είχε τεθεί σε κίνδυνο καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Λιμενικής Αρχής στην οποία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, Ξηντάρης Άγγελος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος Σκοπέλου .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος