Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις στο Βόλο, με ομιλίες και πορείες στο κέντρο της πόλης.

Η συγκέντρωση στην πλατείας Ελευθερίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση φορέων του Βόλου στην πλατεία Ελευθερίας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Εργαζόμενοι με πλακάτ και συνθήματα διαμαρτύρονται για το κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά. Το ποσοστό συμμετοχής των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΥ κ. Φίλιππο Κωνσταντινίδη, υπολογίζεται στο 30%, γεγονός που προβληματίζει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Καταγγελία Προέδρου Εργατικού Κέντρου Βόλου για επίθεση από συνδικαλιστικές του ΠΑΜΕ σε βάρος εργάτη που ήθελε να πάει για δουλειά

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου  Θανάσης Παπαδημόπουλος, νωρίτερα σήμερα το πρωί προχώρησε σε μια καταγγελία, τονίζοντας ότι εργαζόμενος στη βιομηχανική περιοχή δέχτηκε επίθεση από το ΠΑΜΕ που περιφρουρούσε την απεργία.
Συγκεκριμένα,  στην είσοδο της Βιομηχανικής περιοχής βρίσκονταν στελέχη του ΠΑΜΕ για να περιφρουρήσουν την πορεία, όταν ένας εργαζόμενος πέρασε από μπροστά τους για να πάει στην εργασία του, με αποτέλεσμα να τον ρωτήσουν γιατί δεν απεργεί, απαντώντας ότι οικονομικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να χάσει το μεροκάματο. Μετά από την απάντηση του, ακολούθησε σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Παπαδημόπουλου, επίθεση. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου είπε ότι  «Τον χτύπησαν στον αυχένα και στο κεφάλι, έπεσε κάτω. Όταν κάνουμε μια απεργία μπορούμε να την περιφρουρήσουμε με άλλους τρόπους, τέτοια περιστατικά δεν χωράνε και όσα συνέβησαν μας τα γνωστοποίησε το σωματείο».

Κατέληξε λέγοντας ότι ο εργαζόμενος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στον χώρο εργασίας του, χωρίς να απαιτηθεί η μεταφορά του στο νοσοκομεία.

Ερωτηθέντα στελέχη του ΠΑΜΕ σχετικά με την καταγγελία, επεσήμαναν ότι θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Η απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου από το ΠΑΜΕ, τα Εργατικά Σωματεία και Συνδικάτα

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων για να αυξηθούν μισθοί και μεροκάματα  για συλλογικές συμβάσεις, για ενίσχυση του  εισοδήματος, για τα σύγχρονα δικαιώματα, θεωρεί το ΚΚΕ, την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”“Συνδικάτα και μαζικοί φορείς απαιτούν να μην πληρώσει ο λαός τα σπασμένα του πολέμου και της ακρίβειας σε ενέργεια και βασικά αγαθά Καμιά ανοχή στα ψίχουλα κοροϊδίας.  Αλληλεγγύη, οργάνωση και διεκδίκηση για να σωθεί ο λαός”, τονίζεται στις ομιλίες της απεργιακής συγκέντρωσης.

Βόλος: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις & πορείες – Μήνυμα κατά της “φτωχοποίησης”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος