Μυτιλήνη: Νυχτερινή πεζοδρόμηση στο ιστορικό κέντρο (ηχητικό)

Ξεκίνησε το Σάββατο 28 Μάϊου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου η νυχτερινή πεζοδρόμηση της περιοχής Λαδάδικα.

Η πεζοδρόμηση ισχύει από τις 21:00 έως τις 5:00 της επόμενης, στα τμήματα των οδών, που περικλείονται από τις οδούς Αθ. Μητρέλια, Μητροπόλεως, Μεθοδίου και Ερμού με εξαίρεση την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης από την συμβολή της με την οδό Ιωακείμ έως την οδό Αθ. Μητρέλια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Γραμματέας του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Λέσβου «Ασπίδα», Δήμος Καραμπεάζης, τόνισε ότι “πρόκειται για ένα σημαντικό μέτρο, που θα τονώσει την κίνηση, που τόσο χρειάζονται τόσο οι πολίτες, όσο και εμείς οι επιχειρηματίες, ύστερα από τα δύο δύσκολα χρόνια, που περάσαμε όλοι μας”.

Παράλληλα, ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να σεβαστούν τους πολίτες και να τηρήσουν στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα και κυρίως σ’ ότι αφορά στη διέλευση για πεζούς και ΑΜΕΑ, ένταση μουσικής, μη κατάχρηση χώρων, καθώς και μέριμνα από όλους για τα απορρίμματα, ώστε αυτό το εγχείρημα να ικανοποιήσει τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνάντηση, που είχε σήμερα ο Σύλλογος «Ασπίδα» με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, όπου εκτός των άλλων θεμάτων ζητήθηκε να προστεθούν και τα τελευταία 100 μέτρα της Ερμού και η οδός Ικαρίας, που από κοινού ζήτησε η «Ασπίδα» με την Τοπική Κοινότητα Μυτιλήνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος