«Η κυκλική οικονομία στην αγροτική παραγωγή», είναι το θέμα του συνεδρίου που θα πραγματοποιήσουν αύριο το Επιμελητήριο Άρτας και το Τμήμα Γεωπονίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου «Ιnnotrition» που αναφέρονται στην αξιοποίηση των υπολειμμάτων ελαιουργίας, οινοποιίας και τυροκομίας.
Στα αποτελέσματα περιλαμβάνονται επίσης η χρήση αποβλήτων από ελιά, κρασί, τυροκομικά προϊόντα στη διατροφή των ζώων, καθώς και τα οφέλη από τη χρήση ειδικώς επεξεργασμένων προϊόντων της φυτικής και ζωικής παραγωγής στο κρέας. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Interreg Ελλάδα – Ιταλία με επικεφαλής εταίρο το Επιμελητήριο Άρτας και με επιστημονικό υπεύθυνο του έργου το Τμήμα Γεωπονίας με έδρα την Άρτα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος