Μόνιμος γιατρός στο Πολυδύναμο Ιατρείο Οφρυνίου – Κάριανης

Το καλό μαντάτο για τον διορισμό μόνιμου γιατρού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Οφρυνίου-Κάριανης, χαιρέτισε σήμερα το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Παραλία» Αθανάσιος Καραθανάσης. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου που κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την ικανοποίησή τους καθώς και των κατοίκων και παραθεριστών Οφρυνίου-Κάριανης.
Από τις 6 Ιουνίου βρίσκεται γιατρός στο Πολυδύναμο Ιατρείο και προσφέρει τις υπηρεσίες του καθημερινά από το πρωί έως το μεσημέρι. Σύμφωνα με τον κ. Καραθανάση είναι σαφώς ένα μεγάλο και θετικό βήμα αλλά πρέπει να υπάρχει και δεύτερος γιατρός για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής αφού τους θερινούς μήνες πάνω από 70.000 επισκέπτες βρίσκονται στην όμορφη παραλία για τις διακοπές του ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι ξεπερνούν τους 3.000.
Το γεγονός αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο την αναγκαιότητα παρουσίας γιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα Σαββατοκύριακα τουλάχιστον έως τον Αύγουστο, τόνισε ο κ. Καραθανάσης θυμίζοντας το περιστατικό προ ημερών, όταν ο πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι, βρήκε κλειστό το Πολυδύναμο Ιατρείο με αποτέλεσμα μετά τις πρώτες βοήθειες ναυαγωσώστη από μαγαζί σε παραλία να μεταφερθεί το παιδί στο Κ.Υ Ροδολίβους.
Παράλληλα ο κ. Καραθανάσης τόνισε και την αναγκαιότητα λειτουργίας ασθενοφόρου ενώ σημείωσε πως ο Σύλλογος συνεχίζει την προσπάθειά του για όλα τα σύνθετα και πολλά προβλήματα της Παραλίας, στους τομείς της Ασφάλειας, της Καθαριότητας και της Ανάπτυξης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος