Βόλος: Προβλήματα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ από τους παρατεταμένους αποκλεισμούς δρόμων

Έκκληση στους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα, να επανεξετάσουν την μορφή του αγώνα τους, αφήνοντας ελεύθερους τους δρόμους, απευθύνει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας, προτείνοντας μάλιστα, συγκεκριμένες μορφές αντίδρασης, όπως αποκλεισμούς εφοριών, υπουργείων και άλλων δημοσίων υπηρεσιών.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ και στην εκπομπή “Θεσσαλικό Περισκόπιο”, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης διευκρίνισε πως τα αιτήματα των αγροτών είναι πέρα για πέρα δίκαια και ταυτίζονται με τα αιτήματα όλων των επαγγελματικών κλάδων, ωστόσο – όπως είπε – ύστερα από είκοσι μέρες αποκλεισμών των δρόμων, το μόνο που μπορεί να πετύχουν πλέον, είναι να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η ήδη δραματική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Ερωτώμενος σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει στην λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, ο αποκλεισμός των δρόμων που επιβάλει την τροποποίηση των δρομολογίων, ο κ. Κολυνδρίνης τόνισε πως υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά από την υπολειτουργία – στην ουσία – των δύο μεγάλων γραμμών, Αθήνας και Θεσσαλονίνης. Συγκεκριμένα – όπως είπε – από τα δέκα δρομολόγια που υπάρχουν κανονικά για Θεσσαλονίκη, αυτή την στιγμή εκτελούνται μόνο τρία, ενώ αντίστοιχα, από τα έντεκα δρομολόγια για Αθήνα, εκτελούνται τα πέντε.

Εξαιτίας, της τεράστιας μείωσης των εσόδων του ΚΤΕΛ, υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή οφειλών, αλλά και στην καταβολή των μισθών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος