Απόδραση με νίκη από τους “Ζωσιμάδες” για τον Παναθηναϊκό (0-3)

Άνετη νίκη με 3-0 πέτυχε ο Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπεργκ για τους «πράσινους» (82’,91’), ενώ το σκορ άνοιξε ο Βλαχοδήμος (26’). Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε στο 40’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζέκα.

Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 24’ έχασε ο Παναθηναϊκός καθώς ο Περιστερίδης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Καλτσά από το ύψος του πέναλτι και στο «ριμπάουντ» της μπάλας ο Βλαχοδήμος νικήθηκε για δεύτερη φορά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα (26’) οι «πράσινοι» βρήκαν δίχτυα με τον Βλαχοδήμο που πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 31’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Λουντ να διώχνει πριν προλάβει να σουτάρει ο Ακόστα.

Στο 40’ ο Ζέκα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι (είχε αποβληθεί και με τη Ξάνθη).

Ο ΠΑΣ  πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στα πρώτα δέκα λεπτά  με το σουτ του Ακόστα και την κεφαλιά του Μανιά (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στιλ).

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα από δεύτερο τέρμα με τον Κλωναρίδη που σούταρε αλλά αστόχησε.

Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 73’ με τον Φερφελή να αστοχεί από πολύ κοντά ουσιαστικά σε άδεια εστία, αλλά στο 82’ ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» τη νίκη με την κεφαλιά του Μπεργκ που έκανε το 0-2. Ο Σουηδός φορ ξαναβρήκε δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Κίτρινες: Ακόστα, Καρανίκας, Ίλιτς – Ζέκα, Αμπέντ, Τελάντερ, Πράνιτς, Λαγός

Κόκκινες: Ζέκα (40’ δεύτερη κίτρινη)

Διαιτητής: Ι.Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ.Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64΄ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52΄ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69΄ Ηλιάδης)

Παναθηναϊκός (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64΄ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58΄ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59΄ Λαγός), Μπεργκ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος