Το Peloponnese Food Stories…έγραψε ιστορία, στη στάση του στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Κορώνης, το βράδυ της Κυριακής.
Σκοπός της διοργάνωσης, που επιτεύχθηκε άλλωστε, ήταν να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μέσω φαγητών που μαγειρεύτηκαν με τοπικές συνταγές, γευσιγνωσία των προϊόντων ελαιόλαδου και οίνου, ενώ δεν έλειψε και η μουσική και μάλιστα…εν πλω, από την μπάντα του Βασίλη Ράλλη.
Επιπλέον πολλά ήταν τα παιδιά που πήραν μέρος σε δραστηριότητες μαγειρικής καθώς και στην δημιουργία διαφόρων κεραμικών μικροαντικειμένων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση ξενοδόχων Μεσσηνίας, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου καθώς και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντοπούλου και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.
Ρεπορτάζ Ελευθερία Τσιτσόλλη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος