ΠΟΕΜ: Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Για εκβιασμούς σε βάρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) κάνει λόγο η πανελλήνια ομοσπονδία εργατοϋπαλλήλων μετάλλου (ΠΟΕΜ) έχοντας στο στόχαστρό της εταιρεία ενοικίασης εργαζομένων και κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις και για κρατικοδίαιτους εργολάβους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΜ: “Εργολαβική εταιρεία που «ενοικιάζει» εργαζόμενους στην ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε), έδωσε αναγκαστική άδεια στο προσωπικό της με στόχο να γονατίσει την παραγωγή εκβιάζοντας την εταιρεία για να πετύχει τους σκοπούς της και με κίνδυνο να εκτεθεί η ΕΑΒ στον πελάτη της, να πληρώσει ποινικές ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ και να χάσει προγράμματα ζωτικής σημασίας.
 
 Η διοίκηση και ο μέτοχος (Υπουργείο Οικονομικών ) έχουν την απόλυτη ευθύνη για τις εξελίξεις στην ΕΑΒ.

 Η λύση είναι μία και είναι αυτή που εδώ και χρόνια προτείνουν οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ.  Άμμεσες προσλήψεις μονίμου προσωπικού και ο διωγμός των δουλεμπόρων εκβιαστών εργολάβων μέσα από την ΕΑΒ.

 Διαχρονικά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνειδητά οδηγούν την ΕΑΒ στην απαξίωση με απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίηση της πράγμα που ήδη συμβαίνει με τις υπόλοιπες κρατικές Αμυντικές Βιομηχανίες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος