Μουσική συναυλία και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για ασφαλιστικό από εργοστασιακά σωματεία

Μουσική συναυλία διαμαρτυρίας διοργανώνουν μεθαύριο Παρασκευή έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ιωλκού, τέσσερα Σωματεία Εργοστασίων ενώ για την ερχόμενη Τρίτη 1η Μαρτίου διοργανώνουν συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου εκπρόσωποι των Σωματείων Κιολεΐδη, Λεβεντέρη, ΙΜΑΣ και ΒΕΜΕΚΕΠ, αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Κώστα Στεργίου, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους εργασιακούς τους χώρους, μεταξύ των οποίων η εκ περιτροπής εργασία, η απλήρωτη εργασία και το κλίμα τρομοκρατίας.

Ανακοίνωσαν ότι μεθαύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συναυλία, έξω από γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, επί των οδών Ιωλκού – Ιάσονος. Επιπλέον, την Τρίτη 1 Μαρτίου, τα Σωματεία διοργανώνουν διοργανώνουν συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Τέλος ο κ. Στεργίου κάλεσε τα σωματεία εργοστασίων της περιοχής να λάβουν αποφάσεις σε γενικές συνελεύσεις για την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας, αν η κυβέρνηση φέρει τελικά στη βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Ο Κώστας Στεργίου κάλεσε τα Σωματεία να λάβουν αποφάσεις στις συνελεύσεις τους για 48ωρη απεργία, το διάστημα που η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα, όπως το χαρακτήρισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος