Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης παρουσιάζει το “Storytelling”

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Storytelling» στο πλαίσιο του οποίου θα διοργανωθούν μια σειρά εκδηλώσεων για την τέχνη και την αφήγηση, με Έλληνες και Ελληνο-Αυστραλούς καλλιτέχνες, συγγραφείς και αφηγητές.

Το πρόγραμμα αυτό θα είναι πολύμορφο και θα έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει καταξιωμένα έργα και νέους καλλιτέχνες, ενώ θα απευθύνεται σε ένα κοινό όλων των ηλικιών. 

Στις εκδηλώσεις αυτές θα αναδειχθούν μια σειρά από θέματα, όπως για την ταυτότητα, τη δημιουργικότητα, τη διεύρυνση των εσωτερικών αξιών και την ακεραιότητα.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει με το «Ακούω, Παίζω… Δημιουργώ», στις 22, 27 και 29 Σεπτεμβρίου, που απευθύνεται σε παιδιά και θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί των σχολείων της Κοινότητας για να διευκολύνουν την αφήγηση των μικρών παιδιών. Σε αυτή την εκδήλωση, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες με επίκεντρο την αφήγηση και θα εργαστούν για τη δημιουργία και παρουσίαση των δικών τους ιστοριών με τη βοήθεια των φίλων και των δασκάλων τους.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης παρουσιάζει τη ζωντανή ραδιοφωνική παράσταση «Coming Out for Christmas» με τη Δήμητρα Γιαννακοπούλου. Η παράσταση, η οποία θα περιλαμβάνει ένα καστ 5 ηθοποιών που θα διαβάζουν με τη συνοδεία μουσικής και ήχου, είναι ένα δράμα για την οικογένεια, την κοινότητα και τη ζωή.

Το Storytelling παρουσιάζεται ως μέρος των Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και υποστηρίζεται από το «Ελληνικό Τετράγωνο».

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος