Βόλος: Το ενδεχόμενο να κλείσει τον ΣΕΑ στον Αλμυρό εξετάζει ο ιδιοκτήτης

Το ενδεχόμενο να κλείσει τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.) μεταξύ Σούρπης και Αλμυρού εξετάζει ο ιδιοκτήτης του, εξαιτίας της οικονομικής ζημίας που έχει υποστεί τις τελευταίες μέρες. Η εξέλιξη αυτή, αν τελικά συμβεί, θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την ήδη δυσχερή κατάσταση για τους πρόσφυγες, κυρίως από πλευράς συνθηκών υγιεινής, τις οποίες ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας παρομοιάζει με υγειονομική ωρολογιακή βόμβα.

Την άποψη αυτή, επανέλαβαν σήμερα, τα μέλη της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, κ. Τσάμης, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν χθες, στο σημείο όπου βρίσκονται οι πρόσφυγες, ενημέρωσαν σχετικά, την διευθύντρια Δημόσιας Υγείας, κ. Κολημήτρα, στην οποία εξέθεσαν την κατάσταση.

Αυτή την στιγμή, προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους πρόσφυγες, γιατροί – μεταξύ των οποίων και παιδίατρος – οι οποίες διενεργούν εξετάσεις, τόσο σε παιδιά, όσο και σε ηλικιωμένους και γενικά, σε όσους έχουν ανάγκη. Όπως είπε ο κ. Τσάμης, ο αριθμός των εθελοντών γιατρών έχει φθάσει στους 35 αυτή την στιγμή.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τέλος, έχει γίνει γνωστό πως θα τοποθετηθούν στον ΣΕΑ Αλμυρού, τέσσερις χημικές τουαλέτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος