Σοβαρή περιπέτεια υγείας για 67χρονο – Από το Νοσοκομείο Πύργου στο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων

Με συγκλονιστικό τρόπο, περιέγραψε την περιπέτεια υγείας του 67χρονου πατέρα της, η ακροάτρια της ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ Σίσυ Κωστοπούλου, στην εκπομπή “ΕΡΤικά…Εριστικά”. Όπως υποστήριξε ο πατέρας της εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με μια απλή λοίμωξη και αφού από τα έκτακτα οδηγήθηκε στην Παθολογική Κλινική η εξέλιξη της κατάστασής του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Η ίδια ανέφερε ότι παρά τις εκκλήσεις της να δουν το περιστατικό το Νοσηλευτικό προσωπικό την καθησύχασε, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ωστόσο ο μοναδικός Παθολόγος Γιατρός που υπάρχει στο Νοσοκομείο Πύργου, διαπίστωσε κάποιες ώρες αργότερα, όταν εξέτασε τον ασθενή, ότι χρειάζεται αμέσως να διασωληνωθεί. Έτσι ο 67χρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Χατζηκώστα), όπου βρέθηκε κρεβάτι και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του, παραμένοντας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις παθογένειες του Νοσοκομείου Πύργου, από τις ελλείψεις γιατρών. Η προσωρινή Διοίκηση έχει ενημερωθεί και εξετάζει τις συνθήκες εξέλιξης του περιστατικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος