Βόλος: Απορρίφθηκε η προσφυγή της “Επιλογής Ευθύνης” για τα τέλη άρδευσης

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε ως αβάσιμη σύμφωνα με το νόμο, την προσφυγή των δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Επιλογή Ευθύνης” στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου κατά την απόφασης τους Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου 923/2015 που αφορούσε στην έγκριση των τελών άρδευσης.

Όπως αναφέρει κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152 από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον. Την ικανοποίησή του για την απόφαση εξέφρασε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης στη σημερινή συνεδρίαση ενώ ο νομικός σύμβουλος της επιχείρησης Αντ. Ξηρός επισήμανε ότι ορθώς η υπηρεσία πολύ σωστά προχώρησε και στον Κανονισμό Άρδευσης και στην επιβολή τελών. Επιπλέον ανέφερε ότι από το Τμήμα Άρδευσης της επιχείρησης έχουν ζητηθεί στοιχεία για το τι συμβαίνει στις τοπικές κοινότητες, όπου κάποιοι θέλουν να κάνουν αυτοδιαχείριση και στα νερά αλλά και στα χρήματα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλης ζήτησε η επιχείρηση να εκδώσει ένα δελτίο τύπου με τα στοιχεία για τα έργα που έχουν γίνει στις περιφερειακές ενότητες για την ύδρευση και άρδευση και τι έσοδα υπάρχουν για να σταματήσει η παραφιλολογία για υψηλά τέλη ύδρευσης και άρδευσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος