Νέα εταιρεία η ΠΑΕ ΑΕΚ και με «σφραγίδα» της FIFA

Μία πολύ σημαντική απόφαση της FIFA κοινοποιήθηκε σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει ένας ατζέντης και δύο ποδοσφαιριστές διεκδικώντας χρήματα από την Ένωση.

Οι οφειλές αφορούσαν στο παλαιό ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα ονόματα δεν κοινοποιήθηκαν, όμως η απόφαση αυτή έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, καθώς κόβει οριστικά τους δεσμούς με το παρελθόν.

Η ΑΕΚ είναι μία νέα εταιρεία με «σφραγίδα» πλέον της FIFA, συνεπώς ξεμπερδεύει οριστικά με οποιαδήποτε προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν σχετικά με οφειλές που υπήρχαν έως το 2013. Δημιουργείται, παράλληλα, δεδικασμένο το οποίο λύνει τα χέρια της ΠΑΕ ακόμα και στο θέμα της αδειοδότησης, με τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν.

Η σημερινή απόφαση κόβει κάθε σύνδεσμο της ΑΕΚ με το διοικητικό παρελθόν της όσον αφορά τα χρέη και τις προσφυγές που εκκρεμούσαν στη FIFA και παράλληλα αναγνωρίζει ότι πρόκειται για εταιρεία η οποία εκκαθαρίστηκε και ξεκινά από την αρχή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος