«Έδωσαν τα χέρια» ΑΕΚ και Σιμόες

Μέχρι το 2019 θα είναι παίκτης της ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες, καθώς οι δύο πλευρές κατόπιν συνάντησης ήρθαν σε καταρχήν προφορική συμφωνία για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και επέκταση για τρία επιπλέον χρόνια με παράλληλη γενναία αύξηση των αποδοχών του.

Η συνάντηση έγινε σήμερα στα γραφεία της AEGEAN στον Πειραιά μεταξύ εκπροσώπου του παίκτη και του Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα. Η πλευρά του 26χρονου μέσου συμφώνησε στο νέο, αναπροσαρμοσμένο, συμβόλαιο που παρέχει στον παίκτη αύξηση σε σχέση με τα 160.000€ που έπαιρνε, αλλά ταυτόχρονα και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Ο Πορτογάλος θα υπογράψει εντός των ημερών και θα ανακοινωθεί επισήμως η συμφωνία από την ΠΑΕ.

Με 24 συμμετοχές στις πρώτες 26 αγωνιστικές, ο Σιμόες είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ μαζί με τον Γιάκομπ Γιόχανσον συνθέτουν το πιο αξιόπιστο δίδυμο ανασταλτικών μέσων στη φετινή Super League. Η μεταγραφή του από τη Μορεϊρένσε έκλεισε τον Ιανουάριο του 2015, ενώ ο παίκτης είχε υπογράψει αρχικά έως τον Ιούνιο του 2017 και εντάχθηκε στους «κιτρινόμαυρους» το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος