Την Τετάρτη εκδικάζονται οι αναβληθείσες υποθέσεις της Σούπερ Λίγκα – Δεν ελήφθη απόφαση για τον νέο πρόεδρο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκα την προσεχή Τετάρτη 23 Μαρτίου θα εκδικαστούν οι υποθέσεις των ΠΑΕ που είχαν αναβληθεί λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Όπως ενημέρωσε η Λίγκα, «οι αναβληθείσες υποθέσεις των ΠΑΕ και των αξιωματούχων τους, θα εκδικαστούν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00».

Σε νέα συνάντηση θα κατατεθούν προτάσεις για το νέο μοντέλο διοίκησης της Σούπερ Λίγκα

Δεν ελήφθη απόφαση για το θέμα του νέου προέδρου στη Super League, μιας και ο Γιώργος Μποροβήλος δεν πρόκειται να συνεχίσει σε αυτή τη θέση μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στα γραφεία της διοργανώτριας πραγματοποιήθηκε σήμερα μια άτυπη συνάντηση εργασίας για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία όμως δεν κατέληξε σε αποφάσεις για το νέο μοντέλο διοίκησης του συνεταιρισμού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σε προσεχή ημερομηνία, αφού πολλές από τις ΠΑΕ της Λίγκας εξέφρασαν πρόθεση να προετοιμαστούν επαρκώς, προκειμένου να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα, μιας και κατά πάσα πιθανότητα θα θεσπιστεί έμμισθη θέση προέδρου, αποκλειστικής απασχόλησης.

Διαφωνεί ο Παναθηναϊκός με την πρόταση για τεχνοκράτη πρόεδρο στην Σούπερ Λίγκα

Η παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου ήταν η αιτία της αποχώρησης των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού από τη συνεδρίαση της Super League. Με επιστολή τους προς τη διοργανώτρια αρχή οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία κοινή γραμμή με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, σε ό,τι αφορά την αναμόρφωση του διοικητικού μοντέλου λειτουργίας του συνεταιρισμού. Παράλληλα καθιστούν σαφές ότι διαφωνούν με την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την ανάληψη της προεδρίας από κάποιον τεχνοκράτη.

ΠΗΓΗ: ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος