Σε εξέλιξη η συνάντηση Κοντονή με UEFA και FIFA – Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το Υπουργείο Αθλητισμού

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με κλιμάκιο της UEFA και της FIFA με αντικείμενο την απόφαση της Πολιτείας για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο δεν λείπουν και οι εντάσεις καθώς αρκετή ώρα πριν έκαναν την εμφάνισή τους περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του Υπουργείου.

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κοντονή με UEFA και FIFA – Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το Υπουργείο ΑθλητισμούΑρχικά κρέμασαν ένα πανό, όπου αναγράφονταν σύνθημα κατά του κ. Κοντονή και με αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και το οποίο έφερε την υπογραφή «Θύρα 21» και στη συνέχεια μοίρασαν και ένα κείμενο γραμμένο τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, το οποίο απευθυνόταν τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και στους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA. Με τίτλο «Όλοι σας γνωρίζετε», στο κείμενο αυτό γίνεται αναφορά σε παρασκηνιακές καταστάσεις του ποδοσφαίρου, ζητώντας άμεσα λύση.

Αρνητικό το κλίμα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1 το κλίμα από τη συνάντηση δεν είναι θετικό, καθώς η πλευρά της FIFA και της UEFA εμμένει στην θέση ότι πρέπει να ξαναρχίσει ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος. Νεότερα σε λίγο.

Στη συνάντηση μετέχουν οι αντιπροσωπείες και πιο συγκεκριμένα οι Κωστάκης Κουτσοκούμης (πρόεδρος κυπριακής ομοσπονδίας), Πρίμο Κορβάρο (Ελβετία) ως μέλη της Επιτροπής Ομοσπονδιών της FIFA και ο ελληνοϊταλός νομικός σύμβουλος της UEFA Άντζελο Ριγκόπουλο, ενώ την ΕΠΟ εκπροσωπούν ο πρόεδρος Γιώργος Γκριτζίκης και ο εκτελεστικός διευθυντής Παυσανίας Παπανικολάου, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στο Υπουργείο αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: eurokinissi/actionimages

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος