O αθλητικός δικαστής απέρριψε την καταγγελία του Ολυμπιακού εναντίον του Γιαννακόπουλου

Ως καταχρηστική απέρριψε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την 23η Ιουλίου 2015 κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Η καταγγελία των «ερυθρόλευκων», η οποία απορρίφθηκε από το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ, αφορούσε δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον 3ο και τελευταίο τελικό στα περσινά πλέι οφ της Α1, σύμφωνα με την οποία «η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει και εσάς». Η δήλωση αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφερόταν στους διαιτητές. Ήδη, στις 21 Ιουλίου, οι 14 ομάδες-μέλη του ΕΣΑΚΕ είχαν λάβει κοινή απόφαση να μην γίνονται πλέον καταγγελίες για περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προβεί στη δήλωση αυτή στις 15 Ιουνίου, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προβαίνει σε καταγγελία ενάμιση μήνα μετά.

Στο μεταξύ, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον παίκτη του Κολοσσού Ρόδου, Σωτήρη Μανωλόπουλο, για την αποβολή του στον αγώνα με τον Άρη, το περασμένο Σάββατο, 9 Απριλίου, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τον πρόσωπο διαιτητή.

ΠΗΓΗ: ΕΣΑΚΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος