Καβάλα: Βράβευση μαθήτριας του 3ου Λυκείου σε λογοτεχνικό διαγωνισμό

Μια Καβαλιώτισσα μαθήτρια, η Βασιλική Ελένη Δέα από το 3ο Λύκειο Καβάλας έλαβε το 3ο Βραβείο για το πεζογράφημα «Το ημερολόγιο ενός εφήβου», στον 4ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης».

Συνολικά υπεβλήθησαν εξακόσια τριάντα (630) κείμενα, που όλα διαβάστηκαν με προσοχή, ενώ η επιλογή τους έγινε ομόφωνα από την κριτική επιτροπή.
Κατά την τελετή βράβευσης στη Δράμα, τόσο ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, όσο και τα μέλη της Kριτικής Επιτροπής ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον και παρακίνησαν τους μαθητές και τις μαθήτριές τους να πάρουν μέρος σ’ αυτόν αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη ενός ξεχωριστού συναδέλφου. Κυρίως όμως εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους νέους για την αποστολή κειμένων τους. «Μας έδωσαν την ευκαιρία να θαυμάσουμε για μια ακόμη φορά τον άκρατο δυναμισμό της νέας γενιάς, που και πολλά πράγματα έχει να πει και τις ευκαιρίες αναζητά για να τα κοινοποιήσει. Αυτός ο δυναμισμός των νέων μας είναι ό,τι εξακολουθεί ακόμα και μέσα στην αβεβαιότητα του σήμερα να συντηρεί την ελπίδα μας για το αύριο. Και γι’ αυτό νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε στους νέους μας την ευγνωμοσύνη μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος