«Μαύρες Χήρες» -δέκατο επεισόδιο του Β΄κύκλου στην ΕΡΤ2

Το δέκατο επεισόδιο του Β΄ κύκλου της νέας ξένης δραματικής σειράς-θρίλερ «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, στις 21:40.

«Μαύρες Χήρες» -δέκατο επεισόδιο του Β΄κύκλου στην ΕΡΤ2
Μαύρες χήρες. Ξένη σειρά στην ΕΡΤ2

Πρόκειται για δραματική σειρά-θρίλερ, παραγωγής Φινλανδίας 2016 και ο Β΄ κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια. Η σειρά έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε. Σήμερα, παρακολουθούν τις “Μαύρες Χήρες” τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Raisanen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi.

Β κύκλος, επεισόδιο 10: Η ευτυχία της συγκατοίκησης σκιάζεται για τη Γιοχάνα από το γεγονός ότι ο Πέτρι ασχολείται μεθοδικά με το κουβάρι των στοιχείων, αρχής γενομένης από την έκρηξη στο σκάφος. Η Πάλογιοκι βρίσκεται στο έλεος του Μπούντα και της γυναίκας του, καθώς έχουν στην κατοχή τους το DVD στο οποίο αποδεικνύεται η υπαιτιότητά της για τους θανάτους στην Εσθονία. Η Κίρσι, για μία ακόμα φορά, επιλέγει τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο για να έχει αυτό που θέλει…

«Μαύρες Χήρες» -δέκατο επεισόδιο του Β΄κύκλου στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος