Η σειρά σου στις 8 – «Το πατρικό μου», σε α’ τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, και κάθε μέρα στις 20:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8», θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε  -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- τη συναρπαστική δραματική-πολιτική σειρά εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea).

Η σειρά σου στις 8 – «Το πατρικό μου», σε α’ τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε (15) ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua,  Iñaki Beraetxe.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 20:00

Η σειρά σου στις 8 – «Το πατρικό μου», σε α’ τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2

Επεισόδιο 1ο. 1955. Ο δικτάτορας Φράνκο επισκέπτεται ένα βασκικό παραθαλάσσιο χωριό. Η οικογένεια Σελάγια, ο Χαβιέ, ο πατέρας, μαζί με τα παιδιά του Ινάξιο, Καρμέλε και Χουάν και τα εγγόνια του οργανώνουν προς τιμήν του μεγάλη γιορτή στο ξενοδοχείο τους. Ο Χαβιέ έχει άλλον ένα γιο, που είναι εξόριστος στη Βενεζουέλα. Ο εγγονός του, Μάρτιν, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την κόρη του δημάρχου, Ιρένε. Ταυτόχρονα, ο Τόμας, αντίπαλος του καθεστώτος που τον κυνηγά η αστυνομία, ζητάει από την Καρμέλε, κόρη του Χαβιέ, να φυλάξει αντικαθεστωτικές προκηρύξεις. Τα μικρά της οικογένειας, όμως, τα δίνουν στον δικτάτορα, γιατί έχουν ζωγραφίσει από την άλλη πλευρά! Ευτυχώς αυτός πετάει την προκήρυξη χωρίς να τη δει. Ο δήμαρχος ανακοινώνει στον Χαβιέ ότι δεν θα πληρωθεί για τη γιορτή και να μη ζητήσει τα χρήματά του, γιατί θα καταλήξει σε ομαδικό τάφο μαζί με τα παιδιά του. Στο μεταξύ, παρά τις προειδοποιήσεις του δημάρχου προς την κόρη του αλλά και του Ινάξιο στον Μάρτιν να μην ιδωθούν ξανά, οι δύο νέοι έχουν αρχίσει να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο και κρατούν τη σχέση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος