«Το πατρικό μου» – το τέταρτο επεισόδιο της σειράς εποχής στην ΕΡΤ2

Το τέταρτο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής, «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν -σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στην τηλεοπτική ζώνη «Η σειρά σου στις 8».

«Το πατρικό μου» – το τέταρτο επεισόδιο της σειράς εποχής στην ΕΡΤ2Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε (15) ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua,  Iñaki Beraetxe.

Επεισόδιο 4ο. Ένα εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο γίνεται η αφορμή να ξεκινήσουν οι εργάτες απεργία στο εργοστάσιο, υποκινούμενοι από τον Σαντιάγο. Ο Λούις τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία, απολύει τον διευθυντή και στη θέση του βάζει τον Αλμπέρτο. Η Ιρένε και ο Μάρτιν συνεχίζουν να βλέπονται στα κρυφά, με μεγάλη δυσκολία. Στο μεταξύ, ο Σαντιάγο μαλώνει με τον Ινάξιο γιατί αρνείται να αγωνιστεί στο πλευρό τους -προτιμά να αγωνιστεί για την κουλτούρα των Βάσκων. Όταν όμως μαθαίνουν για τον ύποπτο θάνατο του Σαντιάγο και του διευθυντή, όλα αλλάζουν και ο Ινάξιο εμφανίζεται στη συνέλευση των εργατών. Η Ιρένε ακούει τυχαία ότι ο πατέρας της βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες του Σαντιάγο και του διευθυντή και μαλώνει με τον Μάρτιν, γιατί αυτός αρνείται να υποστηρίξει τον Λούις. Στο εργοστάσιο, ο Λούις εμφανίζει στους εργάτες τον Αλμπέρτο -τον νέο διευθυντή- και παριστάνει τον καλό και φιλικό, όμως τον βλέπουμε σε αναδρομή να συμμετέχει στις δολοφονίες του Σαντιάγο και του διευθυντή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος