Aντιφασιστική συγκέντρωση στην Καλαμάτα την Κυριακή 12 Ιουνίου

Με κάλεσμα σε συγκέντρωση για την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 7μμ στην κεντρική πλατεία της πόλης, η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας, θα εκφράσει την αλληλεγγύη της σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και την αντίθεσή της σε κάθε φασιστική δραστηριότητα.

Aντιφασιστική συγκέντρωση στην Καλαμάτα την Κυριακή 12 ΙουνίουΌπως αναφέρει στο κάλεσμά της: “Έξω οι φασίστες – δολοφόνοι.Το αβαντάρισμα από το κράτος και τους μηχανισμούς του, οι πολιτικές ξεπουλήματος και φτωχοποίησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, τα κολαστήρια ψυχών στα οποία φυλακίζουν τους πρόσφυγες, δημιουργούν ένα εκρηκτικό περιβάλλον, το οποίο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν υποκριτικά οι φασίστες δολοφόνοι της χρυσής αυγής για να ξανασηκώσουν κεφάλι. Δεν είναι απλά άλλο ένα πολιτικό κόμμα…

Aντιφασιστική συγκέντρωση στην Καλαμάτα την Κυριακή 12 ΙουνίουΕίναι φασίστες γιατί επιθυμούν τη φυσική εξόντωση κάθε διαφορετικού, στηρίζονται στη μισαλλοδοξία, τη ξενοφοβία και το ρατσισμό, είναι το δολοφονικό χέρι των αφεντικών απέναντι σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι του λαού, παρά τις υποκριτικές κραυγές τους αποτελούν την πιο αντιδραστική εφεδρεία του συστήματος εξουσίας, καταπίεσης και εκμετάλλευσης.

Είναι δολοφόνοι γιατί είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον Σαχζάτ Λουκμάν, είναι αυτοί που επιτίθενται με δολοφονικές προθέσεις σε εργάτες και μετανάστες.

Οι φασιστικές συμμορίες δεν χωράνε ούτε στην Καλαμάτα, ούτε πουθενά. Μπλόκο στους φασίστες, αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος