Δοκιμές GP Καναδά: Χάμιλτον εξπρές

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε στον Καναδά την τέταρτη φετινή του pole position – και πέμπτη συνολικά στην πίστα του Μόντρεαλ – αφήνοντας πίσω του, μόλις 62 χιλιοστά του δευτερολέπτου, τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Νίκο Ρόσμπεργκ με την δεύτερη Mercedes.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση, αποτελώντας ταυτόχρονα και τον τελευταίο πιλότο που έπεσε κάτω από το 1 λεπτό και 13 δευτερόλεπτα στο σιρκουί Ζιλ Βιλνέβ. Ο Γερμανός της Ferrari θα έχει δίπλα του τον Ντάνιελ Ρικιάρντο της Red Bull. Ο Αυστραλό κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης, κερδίζοντας την ενδοοικογενειακή μάχη με τον Μαξ Φερστάπεν.Δοκιμές GP Καναδά: Χάμιλτον εξπρές

Ο μικρός ιπτάμενος Ολλανδός, που πήρε την 5η θέση των κατατακτήριων δοκιμών, θα έχει δίπλα του τον πολύπειρο Φινλανδό Κίμι Ράικονεν, με το δεύτερο μονοθέσιο της αναβαθμισμένης στο Μόντρεαλ Ferrari.

Οι δύο Williams των Βάλτερι Μπότας και Φελίπε Μάσα κλείδωσαν την τέταρτη σειρά της εκκίνησης, ενώ οι Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India και Φερνάντο Αλόνσο με McLaren, συμπλήρωσαν την δεκάδα.

Από τις 20:00 της Κυριακής στην συχνότητα της ΕΡΤ2, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση των κατατακτήριων δοκιμών, αλλά και το τι θα συμβεί, στο πάντα εντυπωσιακό καναδικό Grand Prix.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος