Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου

– Βραδιά κλασικής μουσικής για βιολί και πιάνο οργανώνει σήμερα στις 21:00 το βράδυ ο Φιλοτεχνικός όμιλος της Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο.

– Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο στις 12:00 το μεσημέρι το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Αρκαδίας για να συζητήσει θέματα του κλάδου.

– Τιμητική εκδήλωση για το Στρατηγό της ΕΛΔΥΚ Παναγιώτη Σταυρόπουλο οργανώνει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Άργους.

– Έκρυθμη η κατάσταση χθες στο έκτακτο Συμβούλιο στους Άγιους Θεόδωρους, παρουσία Βουλευτών και Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, για τους πρόσφυγες που θα πάνε στην περιοχή. Συγκεκριμένα υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν νοικιαστεί ξενοδοχεία της περιοχής από την Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ και εντός των ημερών ενδέχεται να εγκατασταθούν εκεί πρόσφυγες. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις.

– Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας έστειλαν χθες οι βιοκαλλιεργητές του Νομού Λακωνίας αναφέροντας τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο εδώ και αρκετά χρόνια.

Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος