Περιζήτητος ο Σιμόες

Kαι ξαφνικά ο Αντρέ Σιμόες, έχει γίνει το πρόσωπο του καλοκαιριού για την ΑΕΚ, αφού τρεις ομάδες, έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Η πρώτη είναι της Μπέτις που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει καταθέσει πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ, η δεύτερη της Σεβίλλης με 6 εκατ. ευρώ και η τρίτη είναι της γαλλική Μαρσέιγ η οποία, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «estadiodeportivo» έχει κάνει πρόταση 4 εκατ. ευρώ.
Στην ΑΕΚ βλέπουν αυτό το χρηματιστήριο και θεωρούν ότι αν κάνει ένα ακόμη καλό πρωτάθλημα θα ανεβάσει και άλλο την αξία του ο Πορτογάλος και θα προτιμούσαν να τον πουλήσουν την επόμενη χρονιά. Όμως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Πορτογάλο χαφ, αν το ποσό που θα πάρει θα είναι από 5 εκατ. ευρώ και πάνω με πιο ελκυστική πρόταση αυτή της Σεβίλλης που όμως δεν έχει έρθει επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ. Υπάρχουν στην ΑΕΚ και αυτοί που υποστηρίζουν, ότι: «Το να πάρεις έναν παίκτη ελεύθερο τον Ιούνιο του 2015 και μάλιστα με μόλις 90.000 το χρόνο ως ετήσιες αποδοχές είναι μεγάλη επιτυχία να τον πουλήσεις μετά γύρω στα 4.5 με 5εκατ ευρώ και θα είναι μεγάλο ρίσκο να περιμένουν και άλλο».

Την τελική απόφαση βέβαια σε αυτό το θέμα θα πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όταν θα έχει πρόταση με «σάρκα και οστά».
Δύο νέα ονόματα έχουν προταθεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για τον Σενεγαλέζο αριστερό μπακ Σεΐκ Μ’ Μπένγκουε. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος της Ρεν έχει 9 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στην σεζόν που πέρασε έπαιξε 23 παιγνίδια.Είναι διεθνής, έχοντας 27 εμφανίσεις με τη φανέλα της εθνικής Σενεγάλης.
Ο άλλος παίκτης είναι ο Πέδρο Λεόν. Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ της Χετάφε, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ωστόσο, οι μάνατζερ που τον πρότειναν υποστηρίζουν ότι υπάρχει τρόπος να φύγει από την ισπανική ομάδα.Ο Λεόν το 2009, βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 10 εκατ. ευρώ. Εκεί έπαιξε μόλις 6 παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε ως δανεικός στη Χετάφε, όπου έμεινε για δύο χρόνια, έχοντας 42 συμμετοχές και 5 γκολ. Στη συνέχεια αγοράσθηκε από την Χετάφε. Στη σεζόν που πέρασε είχε 31 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΘΑΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος