«Το πατρικό μου» -το ενδέκατο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

To ενδέκατο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε  -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8»

«Το πατρικό μου» -το ενδέκατο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2Η σειρά, που ολοκληρώνεται σε 15 ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua,  Iñaki Beraetxe.

«Το πατρικό μου» -το ενδέκατο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2 Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, στις 20:00

Επεισόδιο 11ο. Στο εργοστάσιο ο Αλμπέρτο έχει μειώσει τους μισθούς των εργατών, οι οποίοι ετοιμάζονται για απεργία. Έπειτα από διαβουλεύσεις και αφού ο γιατρός τους δίνει την πληροφορία ότι η αστυνομία θα τους διαλύσει, αποφασίζουν να κάνουν πίσω. Λίγο μετά, ο Αλμπέρτο απολύει τον Ινάξιο και την Καρμέλε. Στο μεταξύ, ο Λούις έχει φροντίσει να απολυθεί και η Πιλάρ από το μαγαζί της Νιέβες και η οικογένεια Σελάγια είναι σε δραματική οικονομική κατάσταση. Ο Μάρτιν ζηλεύει τον Αλμπέρτο, αλλά η Ιρένε τον καθησυχάζει και του ζητάει να μην αφήσει κανέναν να καταστρέψει την αγάπη τους. Ο Λούις μαθαίνει πως η Ιρένε και ο Μάρτιν εξακολουθούν να βλέπονται και παίρνει την απόφαση ν’ αποκαλύψει στον Μάρτιν ότι υπαίτιος για το θάνατο των γονιών του, τη δολοφονία του πατέρα του αλλά και το θάνατο της μητέρας του στη φυλακή, είναι ο ίδιος ο Λούις. Ο Μάρτιν, εκτός εαυτού, του επιτίθεται, τον συλλαμβάνουν και τέλος, αφού τον αφήνουν ελεύθερο, ολόκληρη η οικογένειά του πηγαίνουν τον Μάρτιν στον ομαδικό τάφο όπου είναι θαμμένη η μητέρα του. Ο Μάρτιν, ράκος, αποφασίζει να χωρίσει με την Ιρένε.

«Το πατρικό μου» -το ενδέκατο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος