Βόλος: “Αντάρτικο” στις Σταγιάτες για την τοποθέτηση χλωριωτή

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Σταγιάτες από την τοποθέτηση, σήμερα το πρωί, χλωριωτή στη δεξαμενή του χωριού, που οι ίδιοι φροντίζουν για τον καθαρισμό και τα δίκτυα. Εμπόδισαν το συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσει και ζήτησαν από τον πρόεδρο της Επιχείρησης να τους ενημερώσει. Με μήνυση απείλησε τον Β. Γαλανόπουλο της Κίνησης Πολιτών για το νερό ο πρόεδρος της επιχείρησης ΑΠ. Γαλάτης σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Τελικά μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε επί τόπου, αντιπροσωπεία κατοίκων κατέβηκε στο Βόλο για να συναντηθεί με τον κ. Γαλάτη ο οποίος δεν δέχονταν τριμελή αντιπροσωπεία αλλά ένα άτομο. Η αντιπροσωπεία των κατοίκων τελικά πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να υποβάλλει μήνυση, ενώ θα ζήτήσει και ασφαλιστικά μέτρα.

Τι έγινε από το πρωί

Ειδικότερα, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο κ. Γαλανόπουλος από την Κίνηση Πολιτών για το Νερό, από νωρίς το πρωί, με την άφιξη του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κεντρική δεξαμενή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γαλανόπουλος, όλοι οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, εξοργισμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ να αποχωρήσουν από το σημείο, αν δεν τους εξηγήσουν βάσει ποιου νόμου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και τοποθέτησαν χλωριωτή στην κεντρική δεξαμενή του χωριού και αν δεν βρεθεί στο σημείο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Α. Γαλάτης. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία προκειμένου να διευκολύνει την αποχώρηση του συνεργείου της ΔΕΥΑΜΒ, όμως οι κάτοικοι έφραξαν το δρόμο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γαλανόπουλος, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον κ. Γαλάτη, κατέληξε σε μια ανευ προηγουμένου επίθεση εκ μέρους του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, ο οποίος μάλιστα απείλησε τον κ. Γαλανόπουλο ότι καταγράφει τη συνομιλία  και θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος