Προβάδισμα επτά μονάδων δίνει στην Κλίντον δημοσκόπηση του CNN (video)

Με τα συνέδρια Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων να έχουν τελειώσει, ξεκινά ο πραγματικός “πόλεμος” ανάμεσα σε Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσκόπηση του CNN εμφανίζει την Κλίντον επτά μονάδες μπροστά από τον Τραμπ, ενώ στο πλευρό της υποψηφίου των Δημοκρατικών, τάσσεται με όλες του τις δυνάμεις ο Γουόρεν Μπάφετ.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής δήλωσε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ημέρα των εκλογών άτομα που δυσκολεύονται να πάνε να ψηφίσουν, ώστε να ενισχυθεί η Χίλαρι Κλίντον.

Αλλά και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, επικρίνοντας την στάση και τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, αναρωτήθηκε γιατί οι ρεπουμπλικάνοι εξακολουθούν να τον στηρίζουν.

Στο ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο ο Τραμπ εξαπολύει δριμεία επίθεση στην Κλίντον, φτάνοντας στο σημείο να την αποκαλέσει “διάβολο”.

Εν τω μεταξύ, ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής στο Κογκρέσο, Ρίτσαρντ Χάνα έγινε την Τρίτη ο πρώτος βουλευτής που αποφάσισε την ρήξη με το κόμμα του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αποδοκιμάζοντας τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντας τον «ακατάλληλο» για την ηγεσία, τονίζοντας ότι θα ψηφίσει την Κλίντον.

Πηγή: ΕΡΤ1
Επιμέλεια: Καλλη Λέκκα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος