Κυβέρνηση: Οι θεσμοί εγγυώνται την ασφάλεια των πολιτών

Με ανακοίνωσή της η κυβέρνηση απαντά στς κατηγορίες του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για την δημόσια ασφάλεια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ακολουθεί τη γνωστή και αποτυχημένη συνταγή «Νόμος και Τάξη», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία προσωπικά εγγυήθηκε την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η στρατηγική αυτή αποτελεί την σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά είναι πολιτική και πρόγραμμα που έχει καταδικάσει ο λαός. «Όταν έχεις αποτυχημένο πρόγραμμα πορεύεσαι με «ασφάλεια», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αμήχανος απέναντι στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε θεσμούς, οικονομία και κοινωνικό κράτος, ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τη γνωστή μα αποτυχημένη συνταγή «Νόμος και Τάξη». Γνωστή και σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά στην οικονομία και στην προπαγάνδα», σχολιάζουν ειδικότερα κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν ότι «το μόνο που διακυβεύεται είναι η προοπτική της ΝΔ και το καταδικασμένο από το λαό πρόγραμμά της».

«Την ασφάλεια των πολιτών την εγγυόνται καθημερινά οι θεσμοί της συντεταγμένης πολιτείας και της δημοκρατίας», αναφέρει η κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος