ΠτΔ προς Ολυμπιονίκες: Μάς κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους (video)

«Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους. Είμαστε περήφανοι για σάς γιατί η γαλανόλευκη έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου, είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στους Ολυμπιονίκες που τούς δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποκατασταθούν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις. «Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή για έναν αθλητή η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου αλλά αγώνας αντοχής» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος. Οι Ολυμπιονίκες έδωσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ελληνική σημαία με τις υπογραφές τους.

Τους αθλητές συνόδευσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Εν τω μεταξύ, αναστάτωση στους κόλπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει δημιουργήσει η απουσία της Άννας Κορακάκη από τη σημερινή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ποιος παράγοντάς είχε την ευθύνη για την πρόσκλησή της.

Τόσο η αθλήτρια όσο και ο πατέρας της εξέφρασαν έντονα παράπονα για το ατυχές περιστατικό, με την Άννα Κορακάκη να δηλώνει με ανάρτησή της στο facebook ότι ουδέποτε προσκλήθηκε και τον πατέρα της Τάσο να δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση από κανέναν.
Όπως ανέφεραν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ήταν γνωστό ότι η χρυσή αθλήτρια δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος